Aitomies
2008-05-13 14:26

Jerryjee 2008-05-13 9:47 Elvistelijä. Saattaa olla tarkoituksellistakin, jos liittyy (kilpa)tanssisuoritukseen... Itse olen liittänyt lavatansseissa liikkuvaan, joka tanssitaitokäsityksensä perusteella uskoo olevansa muita joka suhteessa "parempi".

Leuhka sanan merkitys on yhteydessä, mistä kohteen verbaalisuutta, eleitä ja suoritusta arvioidaan. Tanssiparketilla käyttäydymme eri tavalla kuin jossakin toisessa ympäristössä. ( Minä pidän leuhkasanaa enemmän verbaalisuuteen ja eleisiin liittyvänä )

Arvioitavan kokemus ko. ympäristöstä on myösvaikuttava tekijä. On paljon muuttuvia tekijöitä (suggestioita), jotka ohjaavat käyttäytymistä (suggestoosi), arvioitavan hetken tilanteessa.

Jos arvioija on kerännyt pitkältä aikaväliltä otteita - näytteitä, arviointi saattaa olla objektiivisempi, mutta vain tarkempi tieto on - lähellä sitä.

Siis, jos jotakin ihmistä pidetään leuhkana, on se aina subjektiivinen arvio, joka on värittynyt arvioijan oman "tason" mukaisesti.

Leuhkaksi arvioitu saattaa olla todella leuhka - sana jota en määrittele enemmän, koska sen tarkoitukset - synonyymit on esitetty aiemmin.

Em. huomioidenkin, leuhka - arvio voi olla väärä, koska henkilö on vain hyvin estynyt ja ujo (suggestioita siihen voi olla hyvin monia), joita ominaisuuksia hän yrittää peitellä muuttamalla käytöstään saadakseen ( sosioosi) vuorovaikutuksen siedettävälle tasolle, joka hänen on helpompi kestää.

Aitomies