Kohti kaiken teoriaa

Aitomies
2005-11-11 0:59

(Manjaana 2005-11-09 21:09)

Kyllä maailmankaikkeus on senverta laaja alue, että me ollaan ihan kärpäsenpaska kaikkine muka viisauksinemme.

Oletteko tulleet koskaan ajatelleeksi, että sen kärpäsen paskan ulottuvuus menee sinne pieneen suuntaan aivan yhtä - kauas/lähelle, kuin tuonne ulospäin avaruuteen. Selvennän ajatusta lisää:
Kun jaatte janan määräosiin, ja otatte siitä kaksi pistettä - voitte jakaa sen edelleen, ristiin-rastiin, pitkin-poikin, aivan miten haluatte; siihen jokaisen pisteiden väliin mahtuu vielä - uudelleen ja uudelleen, äärettömiin, aina uusi ääretön joukko.

Tanssissa on sama asia: Aina voi keksiä loputtomiin erilaisia kuvioita, aina kuviteltuun päämäärään, missä lopulta aletaan ottamaan sormien taivutukset ja liikkeet avuksi, ja kiistellään - kenellä on se oikea tyyli - kuka opettaa sitä oikein???!!!

Aitomies

-------------------------

Etenemme kohti kaiken teoriaa:

Uusi käsite lisää - Identi

Identiteetti on olemukseltaan subjektin ja objektin - vuorovaikutuksen tunnistus, jolloin subjekti muuttuu heti oman itsensä objektiksi.

Kuvitelkaamme kaksi pistettä 1 ja 2. Ykkönen lähettää kakkoselle viestin, jonka kakkonen tunnistaa tulleen ykköseltä. Kakkonen lähettää viestin takaisin ykköselle, joka tunnistaa sen olevan oman viestin palaute kakkoselta - joten ykkönen tietää - olen olemassa. Siten on syntynyt pienin mahdollinen vuorovaikutuksen yksikkötieto.

Annamme yksikölle nimeksi - Identi.

Kaikki OLEVA - havaittavissa, mitattavissa, aistittavissa ja ymmärrettävissä oleva tieto - liike, tapahtumat, kokemukset ja muistaminen ovat muodostuneet tästä pienimpien Identien joukosta, jotka ovat kaikki vuorovaikutuksessa keskenään.

Aitomies