Sosioosi tanssissa

Elisa
2005-11-01 21:30

Kuten kaikki tiedämme, suggestoosi on vähän sama kuin neuroosi mutta toisten mielestä neuroosia lievempi, toisten mielestä sitä rankempi mielenterveyden häiriö. Myös sosioosi on lähellä neuroosia, mutta kuten Aitomies selitti, sosioosissa on kyse laajemmasta yhteiskunnallisesta ilmiöstä.

Sosioosi tanssissa

Keksitään tanssi. Tanssi on kivaa. Koska mikään, mikä on pelkästään kivaa, ei voi olla ihmisen mielestä arvokasta, keksitään, että tanssi on vaikeaa.

Koska tanssi on vaikeaa, keksitään tanssikoulut. Keksitään tanssikoulujen vastustaminen. Aletaan puhua kurssitetuista tanssijoista ja luomutanssijoista. Kurssitetut tanssijat ja luomutanssijat tönivät toisiaan tanssipaikoilla, mistä saadaan paljon ilmaista viihdykettä tanssi-iltaan.

Perustetaan Suomen tanssipalvelin. Perustetaan Suomen tanssipalvelimelle keskustelupalsta. Keksitään tanssipalvelimen vastustaminen. Erityisesti Suomi24 kunnostautuu.

Joku pyöräyttää vahingossa tytön kätensä ali. Keksitään rock'n'swing -tanssit. 90 prosenttia väestöstä ei tiedä, mitä rock'n'swing -tanssi tarkoittaa, 99 prosenttia ei osaa lausua sanoja rock'n'swing -tanssit ja 99,99 prosenttia ei osaa kirjoittaa sanoja rock'n'swing -tanssit, mutta olemassa ne vain ovat.

Keksitään synkooppi. Kuuluu "oooohhhh!!!", ja on hetken aikaa hiljaista. Sitten keksitään synkoopin vastustaminen tai pikemminkin synkoopista puhumisen vastustaminen. Keksitään tanssijan synkooppi ja muusikon synkooppi, eivätkä ne koskaan toinen toistansa kohtaa.

Koska tanssi on vaikeaa, ja jotkut mielestään ymmärtävät tanssin vaikeuden paremmin kuin toiset, keksitään lavatanssikilpailut. Keksitään tanssikilpailujen vastustaminen.

Keksitään pinssi. Keksitään pinssin vastustaminen. Keksitään pinssitanssit. Keksitään pinssitanssien boikotoiminen.

Keksitään termi tanssijat. Osa porukasta kieltäytyy olemasta tanssijoita, siksi että jos on olemassa termi tanssijat, kaikki eivät ole tanssijoita. Keksitään termi ei-tanssijat. (Twototango ja Elisa ilmoittautuvat :)

Keksitään termit eväs ja Eväs. Oitis jotkut kieltäytyvät olemasta eväitä ja jotkut kieltäytyvät olemasta Eväitä. Jotkut kieltävät puhumasta eväistä tai Eväistä ollenkaan.

Keksitään nirppa. Vaikka kukaan ei ole nähnyt nirppaa elävänä, häneen uskotaan yhtä vahvasti kuin joulupukkiin. Koska miehet ja vanhemmat naiset jäävät määritelmän ulkopuolelle, keksitään tasa-arvon vuoksi termit norppa ja lurppa.

Keksitään pakit.

Tanssi ei ole enää kivaa.

Koska tanssi on pelkästään vaikeaa eikä ollenkaan kivaa, ja koska tanssinharrastajat valittavat suureen ääneen pahaa oloaan, kielletään tanssi.

Elämä on ikävää.

Koska elämä on ikävää, keksitään tanssi. Tanssi on kivaa. Koska mikään, mikä on pelkästään kivaa, ei voi olla ihmisen mielestä arvokasta, keksitään, että tanssi on vaikeaa...