Suggestoosi ja sosioosi

Aitomies
2005-11-01 16:40

Suggestoosi (Elisa 2005-10-30 23:08)

En laita tätä pulinan alle, sillä jos jotakuta kiinnostaa, osaan kyllä kertoa esimerkkejä suggestoosista tanssissa (vaikka Aitomies ei niitä välttämättä hyväksy :). Voisi ehkä jopa ajatella, että tanssinharrastus itse on suggestoosin ilmentymä. Hauskan kuuloinen termi!

Kun nyt on annettu tilaa toistenkin tuoda mielipiteensä esille, voinen jatkaa:

Hyvä Elisa! Kyllä Aitomies hyväksyy mielipiteesi - ja tietää, että Sinä olet ymmärtänyt hyvinkin laajasti esittämäni asiat, jopa tiedät joiltakin alueilta enemmänkin.

Nyt minun on lisättävä vielä uusi käsite - 'SOSIOOSI'. Sen, kuten suggestoosi nimen olen antanut löytämilleni asioille jo vuosia sitten, mutten ole voinut julkistaa sopivan kohteen puutteen takia. Uskon, että tästä on toisillekin lukijoille hyötyä, siksi uskaltaudun tuomaan tekstiäni tänne. Teidän ei tarvitse olla kanssani samaa mieltä, olkaa vain loogisia perusteluissanne. Ja nyt SOSIOOSIIN:
Sosioosi on ( vertaa: psykologia - sosiologia )enemmän sosiologiseen ( yhteisöjä ja yhteiskuntaa koskeva ) nimeämäni käsite. Sosioosi on siis vastaavasti yhteisöjä ja niiden toimintaa ohjaava voima ja suggestoosi ohjaa yksittäisen ihmisen toimintaa. Kuten Elisa sanoit - kyllä voi ajatella niin, että tanssinharrastus on suggestoosin ( voi tarvittaessa käyttää sosioosi nimeä )ilmentymä. Niin on hyvin - hyvin monet muutkin yhteiskunnalliset toiminnat samankaltaisten voimien ilmentymiä. En nyt itse lähde yksityiskohdittain tuomaan kaikkea esille. Jospa Sinä Elisa voit sitten täydentää asiaa jatkossa? Kyllä siellä kirjoittajien joukossa on toisiakin, jotka voivat jatkaa - enemmän myös tanssiin liittyen.

Olen saanut mielihyvin lukea hyvin asiantuntevia ja 'lämpimiä' kirjoituksia - kiitos!

Aitomies